Markat tona
Ne bëjmë më shumë se thjesht MVP

PHP programues, konsulentë dhe ekspertë.

PHP

React programues, konsulentë dhe ekspertë.

React

Ruby on Rails programues, konsulentë dhe ekspertë.

Ruby on Rails

Python programues, konsulentë dhe ekspertë.

Python

Mobile programues, konsulentë dhe ekspertë.

Mobile

C# programues, konsulentë dhe ekspertë.

C#

Rust programues, konsulentë dhe ekspertë.

Rust

Unity programues, konsulentë dhe ekspertë.

Unity

Vue programues, konsulentë dhe ekspertë.

Vue

Wordpress programues, konsulentë dhe ekspertë.

Wordpress

Elixir programues, konsulentë dhe ekspertë.

Elixir

Shopify programues, konsulentë dhe ekspertë.

Shopify

Flutter programues, konsulentë dhe ekspertë.

Flutter

Kotlin programues, konsulentë dhe ekspertë.

Kotlin

Solidity programues, konsulentë dhe ekspertë.

Solidity

Scala programues, konsulentë dhe ekspertë.

Scala

Java programues, konsulentë dhe ekspertë.

Java

F# programues, konsulentë dhe ekspertë.

F#

Clojure programues, konsulentë dhe ekspertë.

Clojure

Swift programues, konsulentë dhe ekspertë.

Swift

NoCode programues, konsulentë dhe ekspertë.

NoCode
.
MVP Factory Team
20+
ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Nga ideja, në realitet në më pak se 30 ditë!

Le të punojmë së bashku për tuajin projekti Fillo!
+
Shape
Shape